Om Västen Kunde Tala

Vi bestämde oss för att åka med på en raggarträff eller Cruising i Falköping. Den årliga bilträffen Nasco Yankee Meet i Falköping inträffar varje år i slutet av juli, hela innerstaden tas över av bilburna till mångas glädje och förtret. Vi är båda uppvuxna i småorter där raggarkulturen funnits närvarande men som vi inte varit del av. Nu var det dags att ge sig hän och vi var nervösa. Projektet resulterade i en film som vi visade i en installation på tredje långgatan 13 A i Göteborg. Till verket hör också foton av Felicia Bodin och en teckning.

Om Västen Kunde Tala from Sofia Karlsson on Vimeo.

raggarratt_MG_4590 _MG_4599olburkar_MG_4598

Stills från ”Om Västen Kunde Tala”stillsomvästen1 stillsomvästen2 stillsomvästen3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>